KAJAKK KVELDSTUR

_01 Hovedbilde Halvdagstur.jpg
_01 Hovedbilde Halvdagstur.jpg

KAJAKK KVELDSTUR

0.00
Quantity:
Add To Cart

Generell info
GJENDEGUIDEN arrangerer kajakkturar, grunnkurs og teknikkurs i havkajakk. På kurs får du grunnleggjande opplæring, samt VåttKort. Sjøl om vi har den verdskjende padleelva SJOA i nabolaget, går våre padleturar på flattvatn. Det betyr at ALLE kan vere med, og at DU kan nå draumen om å bli skipper på eiga skute! Velkomen til KULTURPADLING med GJENDEGUIDEN!
   

Kveldstur kajakk:

Bli med GJENDEGUIDEN på kveldstur i kajakk på idylliske Vågåvatnet. Kajakkpadling på flattvatn er ikkje så vanskeleg som mange trur, og havkajakk gjev deg nettopp eit hav av flotte naturopplevingar, mestringskjensle og god trim. Dessutan er det sosialt!

GJENDEGUIDEN sine guidar har utdanning frå Norsk Padleforbund (NPF) sin standard kursstige, og vi nyttar instruktørar godkjent av NPF.

Sjå meir om "Grunnkurs Hav" og innhald her:
http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Etter grunnkurs kan du få «Våttkort», som m.a gjev deg anledning til leie kajakk på eiga hand i Norge, og delta på organiserte turar, både med GJENDEGUIDEN og andre aktørar.
http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/

Tidsplan:
Kveldsturen går over 3 timer, og byrjar med ein gjennomgang av utstyr og sikkerhetsprat på land, før vi går i kajakken og tek ein rundtur nærme land vestover på Vågåvatnet.

Overnatting

Vi anbefalar overnatting på trivelege Vågåvatnete Feriesenter, som vi kjem til å bruke som utgangspunkt for turane våre.

Booking til overnatting finn du her: https://www.vagavatnet.no/

Pris
,- pr person.
Dette inkluderar alt til padleturen inkl våtdrakt.